Деяких дівчат кохання засліплює. Вони не зауважують, що чоловік, з яким вони пов'язали своє життя, не вірний їм. А коли партнер сам зізнається в цьому і стосунки руйнуються, не можуть пробачити себе за те, що так довго себе обманювали.

У Telegram- каналі ROXY ділиться інформацією про відносини, красу, здоров'я та новини про життя зірок.

Приєднуйтесь!

Інші жінки, навпаки, шукають ознаки зради там, де їх немає. І постійно влаштовують партнерам перевірки на вірність. Але в деяких випадках у цьому немає потреби.

 

Чоловік поважає особисті межі інших людей

Тим, хто відмовляється бачити особисті межі, які будують інші люди, складно стримувати свій «темний бік». Вони можуть робити дивні вчинки, не замислюючись над тим, як це вплине на партнера.

Якщо ти зустріла чоловіка, який не лише збудував особисті кордони, а й поважає позицію інших людей, тобі пощастило. Усвідомлений партнер, що вміє виявляти повагу, навряд чи змінюватиме. Він розуміє, що торкнеться твоїх почуттів і поставить під загрозу здорові стосунки.

 

Він чесний навіть у дрібницях

Те, наскільки чоловік чесний у дрібницях, багато говорить про його характер. Люди, яким не властиво брехати, навіть якщо правда не найприємніша, не здатні на зради. Вони розуміють, що їм вкрай складно приховувати щось суттєве, і не готові знущатися ні з себе, ні з партнера.

Найкраще, що ти можеш зробити, якщо твій партнер завжди чесний з тобою — відповісти йому взаємністю. У тому числі поділитись переживаннями, пов'язаними з можливими зрадами. Непроста, але корисна розмова допоможе вам домовитися, якими будуть ваші стосунки і як ви зробите, якщо щось піде не так.

 

Йому просто зберігати самоконтроль

Чоловік, здатний контролювати себе навіть у непростих ситуаціях, має гідний вигляд. Хороший самоконтроль багато говорить про його характері і про те, як він поведеться, якщо у відносинах виникнуть проблеми. До того ж у такого чоловіка добре розвинена витримка. Значить, він зможе взяти себе до рук, якщо станеться щось неоднозначне.

Не потрібно спеціально влаштовувати істерики чи провокувати неприємності, щоб перевірити стійкість чоловіка. Якщо поруч із тобою той, хто вміє зберігати самоконтроль, це одразу буде помітно. У тому числі з того, як хлопець поводиться на людях, поки водить машину чи вирішує робочі питання.

 

Чоловік демонструє вірність у багатьох сферах життя

Партнери, які залишаються вірними своїм друзям, родичам та роботі, з великою ймовірністю демонструватимуть цю ж вірність у романтичних відносинах. Така поведінка чоловіка говорить про те, що він здатний вибудовувати глибокі зв'язки та вирішувати конфлікти.

Зверніть увагу на те, як часто змінюється коло спілкування чоловіка і які стосунки він створив із колегами. Якщо оточуючі шанобливо ставляться до хлопця, а компанія друзів не змінюється довгі роки, швидше за все, тобі нема про що хвилюватися.

При цьому слід зберігати розсудливість. Якщо чоловік нещодавно змінив роботу, можливо, він просто шукає розвитку і прагне більше заробляти. А поява нових друзів пов'язана з тим, що у твого партнера з'явилися захоплення, які друзі не поділяють.

 

Він усвідомлює свої сильні та слабкі сторони

Самоаналіз дається легко не кожній людині. Чоловік, який усвідомив свої сильні та слабкі сторони та знає, як зберігати рівновагу, вартий поваги. Швидше за все, він здатний розуміти почуття та емоції інших людей, а також успішно бореться із власними залежностями.

Щоб зрозуміти, чи усвідомлює чоловік свої плюси та мінуси, зверни увагу на його поведінку. Якщо він не намагається здаватися кращим, ніж є, чесно визнає свої помилки і не приймає імпульсивних рішень, значить, на нього можна покластися.

 

У нього немає синдрому рятувальника

Люди, схильні до цього синдрому, можуть жертвувати собою, щоб справити враження на інших, покращити їхнє життя. Чоловіки із синдромом рятувальника легко піддаються вмовлянням і часто стають «жертвами» дівчат, які готові вивести їх із довгострокових стосунків.

Є кілька рис, які поєднують людей із синдромом рятувальника: вони звикли віддавати більше, ніж брати, залежать від чужої думки та люблять приміряти на себе роль наставника. Якщо ці якості не властиві твого партнера, швидше за все, він не здатний на зраду.

 

Йому важливо розповідати тобі про своє життя

Нам хочеться ділитися інформацією про себе та життя з тими, кому ми довіряємо. Розмова з близькою людиною має цілющий ефект. Якщо твій партнер прагне розповісти тобі якнайбільше про те, як пройшов його день, значить, ти важлива для нього людина.

Щоб зберегти баланс у відносинах, навчайся і сама ділитися враженнями про прожитий день. Вам з чоловіком буде простіше побудувати міцні стосунки, якщо ви дивитиметеся один на одного як на тих, кому можна розповісти не тільки про успіхи, а й про провали.

 

Ти знаєш про його сексуальні фантазії

Підступитись до цієї теми вирішуються не всі. Але якщо партнери не діляться між собою сексуальними фантазіями, вони ризикують відносинами. Недолік сексуального задоволення і пристрасті може спричинити зради.

Якщо чоловік хоче створити з тобою міцні стосунки, він вивчатиме твою сексуальну поведінку, докладатиме зусиль, щоб принести задоволення. Тобі варто зробити те саме, інакше партнер вирішить, що ти зацікавлена у продовженні відносин менше, ніж він.